• Jeugdvechters Team Oost Leeuwarden debuteren sterk

    LEEUWARDEN – Tijdens het Muay Thai Gala in Sneek vochten Sharina Debipersad, Dinant Debipersad, Sam Rijskamp en Sebastiaan Eckringa, uitkomend voor Sport en Fitclub Team Oost, hun eerste wedstrijd. Het viertal sleepte meerdere prijzen in de wacht.

    Sharina Debipersad mocht als eerste haar kwaliteiten tonen en sleepte na drie sterke rondes de gouden beker binnen. Dinant Debipersad was daarna aan de beurt en vocht de eerste twee rondes heel erg sterk, maar kwam net wat te kort in de laatste ronde en moest genoegen nemen met zilver.

    Daarna was het de beurt aan Sam Rijskamp om te laten zien wat hij in huis had. Ondanks dat hij stijf stond van de zenuwen bleef hij goed naar zijn trainer luisteren die na 25 seconden in de eerste ronde schreeuwde ‘nu knie!’ Hij aarzelde niet en sloeg gelijk toe en won zijn eerste partij op technisch knock out, tevens de snelste winst van de dag. Ook Sam pakte goud.

    Sebastiaan Eckringa vocht de allerlaatste partij van de dag en was in alle drie de rondes duidelijk te sterk voor zijn tegenstander en mocht ook een gouden beker in ontvangst nemen.

    – bron : http://www.dehuisaanhuis.nl/nieuws/53229/jeugdvechters-team-oost-leeuwarden-debuteren-sterk/#sthash.mJ9wBv6I.dpufTeam-Oost lijn

Laat een reactie achter

Annuleer